home
actieve vakantie met jonge kinderen - canyoning met kinderen op reis met kleine kids actieve gezinsvakantie met kinderen vakantie met actieve kinderen actieve familie vakantie met kinderen

ACTIEVE VAKANTIES VOOR GEZINNEN MET JONGE KINDEREN

haalbaar voor de kleinsten, een uitdaging voor de oudsten: echt sámen genieten van je gezinsvakantie

Canyoning is een echte aanrader voor je actieve gezinsvakantie met jonge kinderen. We kiezen de canyons immers zó uit dat op ieders niveau de uitdagingen kunnen worden aangepast. Grote zus springt gewoon vanaf een hoger gelegen punt dan kleine broer, en zelfs mama kan gewoon afklimmen waar haar oudste zoon liever al rappelend naar beneden komt. Zo garanderen we dat het ganse gezin steeds samen kan genieten van de leuke dag.

En dat geldt trouwens niet alleen voor het canyoning. Ook de andere activiteiten zoals rafting, klimmen, hoogteparcours en trekking zijn perfect haalbaar voor een 6-jarige maar evengoed een uitdaging voor de ouders of oudere broers of zussen.

Individuele gezinsvakanties of Groepsreizen met leeftijdsgenoten

In onze groepsvakanties komt daarbij ook het voordeel van de aanwezigheid van leeftijdsgenoten. Op vakantie gaan doe je immers niet enkel om je kids te plezieren, je wil er ook zelf van genieten. Met leeftijdsgenootjes zijn kinderen heel wat zelfstandiger, ze genieten er ook des te meer van. En blije kids die zorgen op hun beurt voor ontspannen ouders die zelf tijd en ruimte krijgen om met een frisse sangria van hun vakantie te genieten.

Heb je niet alleen jonge kids in je gezin maar ook nog tieners, bekijk dan zeker ook even de leeftijdscategorie 'mix' (6-18jr).

actieve vakantie met jonge kinderen avontuurlijke reizen met kinderen - canyoning actieve gezinsvakantie met kleine kids

Voor ALLE reisprogramma's: 3 leeftijdscategorieën

Je hoeft je activiteitenpakket níet te kiezen op basis van de leeftijden van de kids. Wij voorzien immers in al onze reisprogramma's de 3 verschillende leeftijdscategorieën. Neem gerust even contact met ons op en we geven je graag mee wat de leeftijden zijn van de reeds ingeschreven deelnemers.

 

Heb je toch nog vragen? Contacteer ons gerust of schrijf je in voor een van onze infoavonden waar je met al je vragen terecht kan.