home
actieve vakantie met kinderen - canyoning met kinderen op reis met kids actieve gezinsvakantie met kinderen vakantie met actieve kinderen actieve familie vakantie met kinderen

OP ACTIEVE VAKANTIE MET JONGE KIDS EN TIENERS

haalbaar voor de kleinsten, een uitdaging voor de oudsten: met het ganse gezin sámen op avontuur

Heb je kids van uiteenlopende leeftijden dan is een gezinsvakantie die iedereen leuk vindt een heuse uitdaging. Maar net dát is het doel van alle Family Adventure reizen. De activiteiten in onze reisprogramma's worden voor alle leeftijdscategorieën georganiseerd: ze zijn dus haalbaar voor een 6-jarige, maar evengoed een uitdaging voor een 18-jarige. We kiezen activiteiten immers zó uit dat op ieders niveau de uitdagingen kunnen worden aangepast. Maar volgt iedereen dan het tempo van de 6-jarigen? Het tempo wel, maar daarmee is ook alles gezegd. Grote broer springt in de canyon gewoon vanaf een hoger gelegen punt dan kleine zus, en zelfs papa of mama kunnen gewoon afklimmen waar hun oudste zoon liever al rappelend naar beneden komt.

Zo garanderen we dat het ganse gezin steeds samen kan genieten van de leuke dag.

Individuele gezinsvakanties of Groepsreizen met leeftijdsgenoten

Heb je enkel jongere kinderen of enkel tieners, bekijk dan zeker ook even de leeftijdscategorieën 'kids' (6-11jr) en 'tieners' (12-18jr).

actieve vakantie met kinderen avontuurlijke reizen met kinderen - canyoning actieve gezinsvakantie met kids

Alle reisprogramma's worden georganiseerd voor de verschillende leeftijdscategorieën. Je hoeft dus niet te kiezen op basis van de leeftijd van je kids.

Leeftijdsgenoten verzekerd

Kinderen van dezelfde leeftijd zijn de belangrijkste troef van onze groepsvakanties voor gezinnen. Uit onze jarenlange ervaring met familiegroepen weten we dat een uiteenlopende leeftijd binnen een groep helemaal geen probleem hoeft te zijn (integendeel zelfs, vaak geeft het een leuke extra dimensie aan de groepsdynamiek). Toch zorgen we er graag voor dat elk gezin in een zo optimaal mogelijke leeftijdsgroep terecht kan. In de leeftijdscategorie 6-18jr, waar trouwens de meeste van onze deelnemers zich in bevinden, hebben dus alle tieners nog kleinere broers of zussen. Dat de oudere kids zich vaak opwerpen als hulpgids-in-spe en zich bekommeren over de jongsten is niet alleen leuk om te zien, maar ook handig meegenomen voor de gids. Wie weet, misschien wel de start van hun gidsencarrière.

Neem gerust even contact met ons op en we geven je graag mee wat de leeftijden zijn van de reeds ingeschreven deelnemers.

 

Heb je toch nog vragen? Contacteer ons gerust of schrijf je in voor een van onze infoavonden waar je met al je vragen terecht kan.