home
actieve vakantie met tieners op reis met tieners actieve gezinsvakantie met tieners vakantie met actieve tieners actieve familie vakantie met tieners

AVONTUURLIJKE REIZEN VOOR GEZINNEN MET TIENERS

een uitdagend concept en leeftijdsgenoten: ideaal voor een geslaagde gezinsvakantie met tieners

Actieve gezinsvakanties doen het goed bij gezinnen met oudere kinderen. Hoe ouder je kids worden, hoe moeilijker het vaak wordt om ze nog mee te krijgen op vakantie. Wil jij graag nog met het ganse gezin op zomervakantie maar heeft de oudste het punt bereikt waarop de familiereis als 'saai' wordt bestempeld? Dan moet je als ouder wat inventiever worden, want voor je het weet trekken ze er alleen op uit. Wat op zich iets geweldigs is, als fervente reizigers zijn wij uiteraard hevige fans van de reismicrobe. Maar dat hoeft nog niet zo snel, nog een paar jaar extra met de hele familie samen op avontuur is eens zo leuk.

Bekijk hier onze familiereizen met actieve tieners: individuele gezinsvakanties of groepsreizen

In onze groepsvakanties komt daarbij ook het voordeel van de aanwezigheid van leeftijdsgenoten die, zeker voor tieners, een heel belangrijke factor zijn voor een fantastische vakantie. En met tevreden kids ... kunnen ook de ouders volop van hun welverdiende vakantie genieten!

Heb je niet alleen tieners in je gezin maar ook nog jongere kids, bekijk dan zeker ook even de leeftijdscategorie 'mix' (6-18jr).

actieve vakantie met tieners avontuurlijke reizen met tieners actieve gezinsvakantie met tieners

Voor ALLE reisprogramma's: 3 leeftijdscategorieën

Je hoeft je activiteitenpakket níet te kiezen op basis van de leeftijden van de kids. Wij voorzien immers in al onze reisprogramma's de 3 verschillende leeftijdscategorieën. Neem gerust even contact met ons op en we geven je graag mee wat de leeftijden zijn van de reeds ingeschreven deelnemers.

En wij zorgen voor een uitdaging op ieders niveau

Zal de jongste wel meekunnen? Zal het wel uitdagend genoeg zijn voor de oudste? Of...Zal ík wel meekunnen met de kids?

Vragen die we steevast kunnen beantwoorden met 'geen paniek'. De activiteiten in onze reisprogramma's worden met alle leeftijdscategoriën gedaan: deze zijn dus haalbaar voor een 6-jarige, maar evengoed een uitdaging voor een 18-jarige. We kiezen de activiteiten immers zó uit dat op ieders niveau de uitdagingen kunnen worden aangepast. Grote zus springt gewoon vanaf een hoger gelegen punt dan kleine broer, en zelfs mama kan gewoon afklimmen waar haar oudste zoon liever al rappelend naar beneden komt. Zo garanderen we dat het ganse gezin steeds samen kan genieten van de leuke dag.

Heb je toch nog vragen? Contacteer ons gerust of schrijf je in voor een van onze infoavonden waar je met al je vragen terecht kan.