Boeken

Adventure Deluxe

Fill 1 Created with Sketch.
Adventure Mix
Groepsreis
  • Leeftijd

    6+

  • Dagen
    8
  • Prijs
    Vanaf € 844

Canyoning en ultiem comfort

Boek nu je trip

Een onvergetelijke reis voor jou en je gezin

Overdag verken je in groep de Spaanse Pyreneeën in het Nationaal park Ordesa. Je maakt er kennis met een brede waaier aan bergavonturen.‘s Avonds trek je de bergschoenen uit in een zalig Wellness***hotel met zwembad. Voor avonturiers die zich graag extra laten verwennen. 

Door ons geregeld
Onvergetelijke momenten, door ons geregeld
Like minded
Reis met gezinnen zoals de jouwe
Alle bergavonturen
Proeven van alle bergavonturen
Top maaltijden
3 topmaaltijden per dag
Gidsen en animatie
Nederlandstalige gidsen & animatie
Basecamp
Een basecamp om bij weg te dromen

Weekprogramma

Dag

1

Aankomst in Hotel*** Peña Montañesa

Vandaag start een onvergetelijk familie-avontuur. Je komt op eigen houtje toe in Labuerda-Ainsa, waar je al meteen de omgeving en het driesterrenhotel kan verkennen. Wie waagt er zich al aan een duik in het zwembad? ‘s Avonds leg je in het hotel de eerste contacten met je reisgenoten, en werp je een eerste blik op een heldere sterrenhemel. Klaar om er morgen in te vliegen!  

Dag

2

Maak kennis met canyoning- en touwtechnieken

Na een ontbijt om je vingers bij af te likken trekken we op verkenning in Ordesa. We zoeken een rotswand uit en leren jou en je kiddo’s werken met touwen, gordels en karabijnen. Na vandaag hangen jullie als pro’s aan een rotswand en dalen jullie gezwind richting begane grond.

Dag

3

Experience Canyon: naar het hart van de bergen

Gepassioneerde mountaineers, in huis opgeleid, zetten je zintuigen vandaag op scherp en laten je met nieuwe ogen kijken. Tijdens de experience canyon volgen we de loop van de natuur, langs kabbelende riviertjes, majestueuze watervallen en kristalheldere zwemvijvers. Speels voor je nieuwsgierige 6-jarige, grensverleggend voor je tiener.

Dag

4

Raftplezier op de bergrivier

Klaar voor de volgende adrenaline rush en het king-of-the-world gevoel? Vandaag leer je de Esera rivier bedwingen. Uiteraard met je gids, die de stroom op z’n duimpje kent. In een rubberen bootje varen jullie de rivier af. Jullie leren samen sturen, peddelen en kreetjes slaken van plezier tijdens de stroomversnellingen. Je grenzen zachtjes verleggen of liever uitdagend? Je gids kneedt de route naar jullie voorkeur.

Dag

5

Stel zelf een topdag samen

Freedoooooooom! Tijdens je vrije dag kies je helemaal zelf je programma. Slenter door middeleeuwse straatjes, proef van tapas en raciones, beklim een fort of ga roofvogels bewonderen met de kinderen. Kan je het avontuur niet missen? Dan kunnen wij alsnog voor een leuke activiteit zorgen, zoals canyoning, via ferrata, parapente of een fikse wandeltocht. Wijnliefhebbers kunnen hun hartje ophalen in één van de bekende wijnhuizen in de Somontano streek. La buena vida!  Of je ligt gewoon lekker lui een hele dag aan het zwembad ;)

Dag

6

Rotsklimmen, hoogteplezier en waterspelen

Klimgordel aan, knopen gelegd, wegop naar boven! Samen met je partner bedwing je rots tot rots tot aan de top. Daarna zet je je eerste stappen op de apenbrug. Ook de waterratten vergeten we niet: 's middags grijpt iedereen een tractorband en zet mee koers naar de rivier voor spetterende waterspelletjes en tubing games.

Dag

7

Aqualibi canyon: vol sprongen en glijbanen

Spring over obstakels, daal af langs natuurlijke glijbanen en kom de prettigste watervalletjes tegen tijdens ‘aqualibi canyon’: de ideale combo van bergen en water! Tijdens deze tocht staat speelsheid centraal, terwijl onze gids je vertelt over touwtechnieken, natuurlijke fenomenen en de fraaiste vergezichten. Na je laatste dag in een van de coolste canyons kan je nog eens lekker wellnessen in het hotel.  

Dag

8

Klaar voor de terugtocht

Met de drankjes van de avond ervoor nog in je benen, schuif je aan voor een laatste royaal ontbijt in een adembenemend kader. Gepakt en gezakt met tal van nieuwe reiservaringen ben je klaar voor de terugtocht

Op maat van jouw kids

Accommodaties

Hotel

Hotel

Elke accommodatie heeft z'n eigen charmes, de keuze ligt bij jou!

Leer hier de mogelijkheden kennen.

Afreisdata

13, 20 & 27 juli; 3 augustus

Prijzen

Familie-suite (4p) in hotel***: €919 (t.e.m. 11j: €899)
Familie-suite (5p) in hotel***: €899 (t.e.m. 11j: €874)
3p-kamer in hotel***: €895pp (t.e.m. 11j: €869)
2p-kamer in hotel***: €939pp (t.e.m. 11j: €914)

De prijzen kunnen variëren tussen de verschillende periodes. Contacteer ons voor de exacte prijs van jullie gewenste periode.

Exclusief

Transport h/t naar Spanje en ter plaatse
Reisverzekering (optioneel vanaf €24 pp)

Vrijblijvend reisvoorstel

Wat is inbegrepen

Alle bergavonturen

Proeven van alle bergavonturen

In onze trips voor Adventure Mix maak je kennis met een hele reeks aan bergavonturen, zodat je alles een keertje kan proberen en beleven.

Like minded

Reis met gezinnen zoals de jouwe

We geloven dat momenten beter worden als je ze kan delen. 
Ontmoet ouders zoals jij, terwijl je telgen zich vermaken met leeftijdsgenoten.

Gidsen en animatie

Nederlandstalige gidsen & animatie

Gepassioneerde mountaineers, in huis opgeleid, begeleiden je van je eerste afdaling tot je grootste sprong. ‘s Avonds zorgen we voor onvergetelijke animatie.

Top maaltijden

3 topmaaltijden per dag

Lokale ingrediënten, heerlijke streekgerechten & culinaire ervaringen om je innerlijke mens te sterken & je vingers bij af te likken.

Optie

Neem een reisverzekering

Vallen onze activiteiten niet onder de voorwaarden in je polis voor ‘naam verzekering’, dan kan je steeds via Family Adventure een verzekering afsluiten.

Optie

Kies je vervoer

Kom met je eigen vervoer of laat je voeren in de Family vans. We vertrekken vanuit de verschillende centrumsteden en rijden je naar elk bergavontuur.

Voor wie?

Dit avontuur is er voor gezinnen die alles een keer willen zien én proberen maar zich na de actieve dag ook graag extra laten verwennen. Denk aan de ultieme kennismaking met de bergen, daar waar adrenaline en natuurlijke schoonheid samenkomen.

Eenoudergezin, meeroudergezin of in een nieuwe samenstelling? Onze reizen zijn op maat van families, in welke vorm ook.

Je hebt geen ervaring nodig en geeft zelf het ritme aan. Wil je een dagje overslaan? Onze gidsen kennen het gebied als hun broekzak en delen graag de verborgen parels.

Download de brochure

Downloaden

Deel deze trip

Start je avontuur.

 

Boeken