Boeken

Canyon Mix

Group Created with Sketch.
Rivers & Waterfalls
Groepsreis
  • Leeftijd

    6+

  • Dagen
    8
  • Prijs
    Vanaf € 624

Canyoning voor echte waterratten

Boek deze trip

Onvergetelijke watermomenten voor jou en je gezin

Gezinnen die niet bang zijn van natte voeten kiezen voor de Canyon Mix. We verkennen de Spaanse Pyreneeën vanuit het water in Nationaal Park Ordesa. Bergsport nummer 1? Canyoning, onze allergrootste passie! Tijdens deze actieve week spring je ook in een raft, speel je tubing games in opblaasbare tractorbanden en ga je (misschien wel voor het eerst!) rotsklimmen.

Door ons geregeld
Onvergetelijke momenten, door ons geregeld
Like minded
Reis met gezinnen zoals de jouwe
Alle bergavonturen
Proeven van alle bergavonturen
Zenmomenten
Avontuur en zenmomenten
Waterratten
Voor de echte waterratten
Gidsen en animatie
Nederlandstalige gidsen & animatie

Weekprogramma

Dag

1

Op verkenning in Puyarruego-Escalona

Vandaag start een onvergetelijk familie-avontuur. Je komt op eigen houtje of in onze auto-car toe in het Family Adventure basecamp. ‘s Avonds leggen we je al meteen in de watten met verfrissende sangria, hemelse tapas en verse paella. Maak kennis met je berggidsen en reisgenoten, werp een eerste blik op de sterrenhemel, en ga al trippelend op verkenning in ons Family Adventure kamp.

Dag

2

Maak kennis met canyoning- en touwtechnieken

Na een ontbijt om je vingers bij af te likken trekken we op verkenning in Ordesa. We zoeken een rotswand uit en leren jou en je kiddo’s werken met touwen, gordels en karabijnen. Na vandaag hangen jullie als pro’s aan een rotswand en dalen jullie gezwind richting begane grond.

Dag

3

Experience Canyon: naar het hart van de bergen

Gepassioneerde mountaineers, in huis opgeleid, zetten je zintuigen vandaag op scherp en laten je met nieuwe ogen kijken. Tijdens de experience canyon volgen we de loop van de natuur, langs kabbelende riviertjes, majestueuze watervallen en kristalheldere zwemvijvers. Speels voor je nieuwsgierige 6-jarige, grensverleggend voor je tiener.

Dag

4

Raftplezier op de bergrivier

Klaar voor de volgende adrenaline rush en het king-of-the-world gevoel? Vandaag leer je de Esera rivier bedwingen. Uiteraard met je gids, die de stroom op z’n duimpje kent. In een rubberen bootje varen jullie de rivier af. Jullie leren samen sturen, peddelen en kreten slaken van plezier tijdens de stroomversnellingen. Je grenzen zachtjes verleggen of liever uitdagend? Je gids kneedt de route naar jullie voorkeur.

Dag

5

Explorer canyon: ontzagwekkende kloven

Bottines geknoopt, stevig ontbeten: let’s go! Marcheer langs diep ingesneden canyons waar Moeder Natuur jarenlang vrij spel kreeg. Speciale gesteentes wekken verwondering op bij jezelf en je kids, je weet wat er leeft en groeit en ervaart volledige vrijheid. Zoek je liever de fysieke uitdaging op? Dan is een sportieve canyoning ook een mogelijkheid.

Dag

6

Rotsklimmen, hoogteplezier en waterspelen

Klimgordel aan, knopen gelegd, wegop naar boven! Samen met je partner bedwing je rots tot rots tot aan de top. Daarna zet je je eerste stappen op de apenbrug. Ook de waterratten vergeten we niet: 's middags grijpt iedereen een tractorband en zet mee koers naar de rivier voor spetterende waterspelletjes en tubing games.

Dag

7

Aqualibi canyon: vol sprongen en glijbanen

Spring over obstakels, daal af langs natuurlijke glijbanen en kom de prettigste watervalletjes tegen tijdens ‘aqualibi canyon’: de ideale combo van bergen en water! Tijdens deze tocht staat speelsheid centraal, terwijl onze gids je vertelt over touwtechnieken, natuurlijke fenomenen en de fraaiste vergezichten. Na je laatste dag in een van de coolste canyons kan je nog eens lekker wellnessen in het hotel.  

Dag

8

Klaar voor de terugtocht

Met de drankjes van de avond ervoor nog in je benen, schuif je aan voor een laatste royaal ontbijt in een adembenemend kader. Gepakt en gezakt met tal van nieuwe reiservaringen ben je klaar voor de terugtocht.

op maat van jouw kids

Accommodaties

Camping

Camping

Glamping

Glamping

Lodge

Lodge

Elke accommodatie heeft z'n eigen charmes, de keuze ligt bij jou!

Leer hier de mogelijkheden kennen.

Afreisdata

Laagseizoen: 29 juni, 6 juli, 24 augustus (€25 pp korting)
Hoogseizoen: 13, 20 & 27 juli; 3, 10 & 17 augustus

Prijzen

Op staanplaats: €674 pp (t.e.m. 11j: €649 pp)
In ingerichte tent: €754 pp (t.e.m. 11j: €729 pp)
In lodge (o.b.v. 4p-bezetting): €844 pp (t.e.m. 11j: €819)

Exclusief

Transport h/t naar Spanje en ter plaatse (busvervoer mogelijk aan €149 pp)
Reisverzekering (optioneel vanaf €24 pp)

Vrijblijvend reisvoorstel

Wat is inbegrepen

Like minded

Reis met gezinnen zoals de jouwe

We geloven dat momenten beter worden als je ze kan delen. 
Ontmoet ouders zoals jij, terwijl je telgen zich vermaken met leeftijdsgenoten.

Gidsen en animatie

Nederlandstalige gidsen & animatie

Gepassioneerde mountaineers, in huis opgeleid, begeleiden je van je eerste afdaling tot je grootste sprong. ‘s Avonds zorgen we voor onvergetelijke animatie.

Waterratten

Voor de echte waterratten

In onze ‘Rivers & waterfalls’-trips breng je je tijd door in, op en naast het water. Dring door tot het hart en de ziel van de bergen.

Basecamp

Een basecamp om bij weg te dromen

Neem een duik in het zwembad of de rivier, of praat na over je heldendaden in de loungebar bij een fris drankje. 1001 ontspanningsopties aan je voeten.

Intro the wild

7 nachten into the wild

Back to nature, into the wild, zonder in te boeten aan comfort. Onze selectie slaapplekken zorgt voor een heerlijke nachtrust en biedt een antwoord voor elk budget.

Top maaltijden

3 topmaaltijden per dag

Lokale ingrediënten, heerlijke streekgerechten & culinaire ervaringen om je innerlijke mens te sterken & je vingers bij af te likken.

Optie

Neem een reisverzekering

Vallen onze activiteiten niet onder de voorwaarden in je polis voor ‘naam verzekering’, dan kan je steeds via Family Adventure een verzekering afsluiten.

Optie

Kies je vervoer

Kom met je eigen vervoer of laat je voeren in de Family vans. We vertrekken vanuit de verschillende centrumsteden en rijden je naar elk bergavontuur.

Door ons geregeld

Onvergetelijke momenten, door ons geregeld

Jullie focus? Samen ontdekken en samen genieten. Wij regelen de rest.

Voor wie?

Dit avontuur is er voor voor gezinnen die niet uit het water weg te slaan zijn, en graag tot in het hart & de ziel van de bergen doordringen. Rivers, waterfalls & lakes!

Eenoudergezin, meeroudergezin of in een nieuwe samenstelling? Onze reizen zijn op maat van families, in welke vorm ook.

Je hebt geen ervaring nodig en geeft zelf het ritme aan. Wil je een dagje overslaan? Onze gidsen kennen het gebied als hun broekzak en delen graag de verborgen parels.

Download de brochure

Downloaden

Deel deze trip

Start je avontuur.

 

Boeken