Info-avonden

Family Adventure reizen zijn telkens onvergetelijke ervaringen waar het plezier van afspat. Wil je graag al een voorproefje van het avontuur dat je gezin te wachten staat? Laat je dan inspireren tijdens een van onze info-avonden.

Infoavond Family Adventure

Benieuwd naar hoe onze reizen eruitzien? Of heb je nog een aantal vragen waar je graag een antwoord op wil? Spring dan gerust eens binnen op een van onze infoavonden. Gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar maar evengoed met tieners of studenten kunnen hier terecht voor uitgebreide info en prachtige beeldreportages over onze groeps- en individuele reizen.

Deelname is GRATIS, maar we vragen wel dat je je vooraf even aanmeldt. Per info-avond ontvangen we maximaal 40 deelnemers zodat we op een informele manier alle vragen kunnen beantwoorden. Kids uiteraard ook welkom!

Wil je je inschrijven voor een infoavond? Dat kan hieronder.

 

UPDATE 19/03: Door de Corona-situatie annuleerden we de infoavond van 20 maart die normaalgezien ook de laatste was. Van zodra duidelijk wordt dat we met zijn allen deze zomer terug op reis kunnen, kan het zijn dat we alsnog een extra infoavond inlassen op een later tijdstip. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en dan brengen we je hiervan als eerste op de hoogte.