Onvergetelijke avonturen

Met hopen ervaring, massa’s terreinkennis en heel wat passie stellen we al superlang onvergetelijke gezinsavonturen samen. Avonturen waarin iedereen zijn gading vindt, van kind over tiener tot volwassene en in welke gezinssamenstelling dan ook.

Canyoning

Uitgerust als een echte klimmer volg je met je kids een rivierroute langs steile wanden, grave glijbanen en waanzinnige watervallen. Wandelen, klimmen, glijden, springen en rapellen: onze gids leidt je via de mooiste rotswanden naar een onvergetelijk schouwspel.

Via Ferrata

Knoop de riemen, touwen en gespen: tijdens via ferrata baan je je via een staalkabel de weg langs ladders, trapjes, hang- en touwbruggen, op pad naar oogverblindende landschappen. Groot en klein zetten de eerste pioniersstappen op onontgonnen terrein.

Kajak

Peddels in de aanslag? Laat de kajaks te water! Ronddobberen op een idyllisch blauwgroen meertje is op zich al een strak plan, maar Family Adventure maakt het nog specialer door je de beste peddelskills te tonen en de plezierigste waterspelletjes te organiseren. Langs verdronken dorpjes, stille baaien en vredige stranden kom je oog in oog te staan met de schoonheid van de natuur. Een fijne combo van rust en actie.

Rotsklimmen

Klimgordel aan, knopen gelegd, wegop naar boven! Samen met je klimpartner bedwing je rots tot rots tot aan de top. Met de handigste klimtechnieken in je hoofd help je elkaar vooruit. Beginnende of gevorderde klimmer: wij stippelen voor je een uitdagend en fun parcours uit.

Rafting

In een rubberen raft bedwingen jullie een kolkende rivier. Uiteraard met je gids, die de stroom op z’n duimpje kent. Samen sturen, peddelen en kreetjes slaken van plezier tijdens de stroomversnellingen.

Boulderen & adventure trail

Mini-avonturiers onder de 12 jaar doen al boulderend de ultieme klautertest: om het snelst een gigantisch rotsblok op! Dankzij dikke valmatten land je altijd zacht. Daarna is het tijd voor de ultieme splash, met een klauterparcours over een rivier en een tyrolienne die jonge durvers de kick van hun leven geeft. (Enkel mogelijk bij de groepsreizen).

Tubing games

Hoe veel plezier kan je hebben met een hoop opgeblazen banden? Héél veel, zo blijkt uit de ervaring van een paar creatieve Family Adventure gidsen… Grijp een tractorband en zet mee koers naar de rivier! We vullen de dag met de gekste waterspelletjes. Chillpauzes in het gras zijn toegelaten. (Enkel mogelijk bij de groepsreizen).

Speelse gps-wandeling

Wandelen, saai? Nee hoor! In het Ordesa Nationaal Park trekken je kiddo's grote ogen tijdens een interactieve trektocht vol supercoole spelletjes, uitdagende opdrachten en een leuke picknick. Terwijl je kroost op verborgen schatten jaagt trekken mama en papa langs adembenemde watervallen, op een trektocht waar je helemaal zen van wordt. Dankzij de wandel-gps loopt niemand verloren!

Hoogteparcours

Ingeklikt, go! Boven en tussen de klimwanden tekende Family Adventure een dijk van een hoogteparcours uit. Overwin hindernissen, zet wilde stappen op de apenbrug en maak kennis met een tokkelbaan die je hart sneller doet slaan. Een bloedstollende deathride maakt het vervolgens helemaal af. Kleine en grote durvers kunnen hier volledig loosgaan!

Abseilen & deathride

Schuif je hoogtevrees aan de kant, want daar is de Barranco Val! Een kloof waar je, goed beveiligd door sterke touwen, naar beneden rappelt op weg naar de afdaling van je leven. Waan je even een reddingswerker of een militair, die snel naar beneden moet voor de volgende uitdaging: een spectaculaire deathride die je aan een zinderende snelheid tot op de bodem van de kloof brengt.

Parapente

Wie er ooit van gedroomd heeft om te kunnen vliegen, ziet z’n droom dankzij parapente in vervulling gaan! Loop samen met een ervaren instructeur de helling af, laat je meevoeren door de wind en wordt beloond met een arendszicht over de bergen. Terwijl jij ‘I believe I can fly!’ zingt houdt je parapente je hoog in de lucht, zodat je lekker lang van het ultieme spektakel kan genieten. Wie weet vlieg je na een opleiding wel solo?

Hydrospeed

Getooid in neopreenpak, met een stevig drijvend bord onder je lijf en vinnige vinnen aan je voeten daal je zonder vrees een rivier af. Kies zelf hoe snel je langs eventuele rotsen navigeert: chill en rustig of lekker actief. Voor dit spannende wateravontuur moet je boven 1m50 zijn. Voor de rest: 0 restricties!

Waterski, wakeboard, pedalo

Watercruisers, unite! Wij laten de ‘banana loca’ en het vliegend tapijt te water, voor een hele dag sun & fun aan een magnifiek meer. Zin in actie? Trek dan je stoute ski’s aan voor een rondje waterskiën of wakeboarden. Of hou het gewoon chill op de pedalo. Eén ding is zeker: je zal je arm- en beenspieren kunnen gebruiken!