22/08/2019

After Summer Reünie

Zomer 2019 zit er (bijna) op, hoog tijd om je vrienden en onze Family Adventure gidsen terug te zien dus!
 

Welkom!

We strijken neer op het prachtige natuurdomein De Schorre (bekend van oa Tomorrowland) waar je, tussen de knappe wandelingen door, kan komen smullen van onze After Summer BBQ. Straffe verhalen ophalen met je zomervrienden en onze gidsen? Eén place-to-be: de zomerbar in de Family Adventure tent!

 

De Schorre

Tijdens onze Family reünie heb je vrije toegang tot dit prachtige natuurdomein waar je zeker even de tijd moet nemen voor het Blotevoetenpad, de trollen van Thomas Dambo en de One World Brug.

Blotevoetenpad

fad event 

Een échte aanrader! Trek je schoenen uit en wandel op blote voeten over dit 1.400 meter lange pad vol mossen, hout, kiezels, kleibroden, modder, steentjes en noem maar op. Op het pad zijn ook kruiden en geurplanten aangelegd, een ware prikkeling voor alle zintuigen dus. Aankomen doe je bij de waterpompen, waar je rustig je voeten kan wassen en je schoenen terug aantrekken. Reken 1u à 2u afhankelijk van de leeftijd van de kids.

 

Trollen Thomas Dambo

Op vraag van Tomorrowland creëerde kunstenaar Thomas Dambo 7 reuze-trollen (tussen 4m en 18m hoog!) met oude pallets, gerecycleerd hout, afgebroken takken en omvergevallen bomen. Dit is geen uitgestippelde wandeling, je gaat er gewoon naar op zoek in het ganse domein. Vinden jullie ze alle 7?! (Meer info en foto's)

fad event

 

One World Brug

Naar aanleiding van 10 jaar Tomorrowland ontwikkelde kunstenaar Arne Quinze een brug waarop meer dan 210.000 boodschappen gelaserd zijn op houten latjes. Iedereen van over de hele wereld kon een boodschap laten plaatsen op de brug. De brug biedt ook een prachtig uitzicht op de vijvers van De Schorre.

FAD event 2019

Heb je nog niet genoeg dan kan je ook nog waterfietsen, minigolven, fietsen of mountainbiken op het domein. Breng dus gerust je eigen fiets, mtb, skateboards, rollerblades ed mee. Voor waterfietsen (€6/30min/4pers) en minigolf (€4pp) passeer je eerst even langs de onthaalbalie.

En het zou geen Family Adventure Reünie zijn als je ook geen partijtje kon KUBBEN! Op het plein naast de zomerbar is er plaats zat om je vrienden uit te dagen voor een wedstrijdje KUBB. Ons team staat alvast klaar om de uitdaging aan te gaan, zij hebben natuurlijk wel een ganse zomer geoefend...:-)

 

After Summer BBQ & Zomerbar

Doorlopend van 12u tot 19u.

De tafels staan opgesteld buiten in het groen of in de gezellige tent zodat we ook bij regenweer lekker warm en droog zitten. Rond de bar kan je nog genieten van een lekker drankje. 

event FAD 2019

De BBQ is inclusief: uitgebreid groentenbuffet, aardappel-, rijst- en pastasalades, eitjes, sausjes, brood en gebakken aardappeltjes. (i.s.m. traiteur BBQ'tje)

Vlees BBQ mini (2 stuks, €19pp): barbecueworst, gemarineerde kipfilet
Vlees BBQ maxi (3 stuks, €22pp): barbecueworst, gemarineerde kipfilet en gemarineerde saté 

Veggie BBQ mini (2 stuks, €22pp): veggieburger en groentenspies
Veggie BBQ maxi (2 stuks, €25pp): zalmpapillotte en groentenspies

 

Inschrijven

Uit ervaring weten we dat het lastig is om met iedereen van jouw groep één tijdstip af te spreken om gezellig samen te eten. Daarom maken we het jullie gemakkelijk en verzamelen we iedereen van dezelfde groep op één tijdstip:

13u tot 14u: vakantieweken 29/jun tot 6/jul en 20 tot 27/jul

14u tot 15u: vakantieweken 6 tot 13/jul en 13 tot 20/jul

15u tot 16u: vakantieweken 27/jul tot 3/aug en 24 tot 31/aug

16u tot 17u: vakantieweek 3 tot 10/aug

17u tot 18u: vakantieweken 10 tot 17/aug en 17 tot 24/aug

 

SCHRIJF JE HIER IN

* Families die een individuele reis deden, kunnen aansluiten in een tijdsblok naar keuze. 

* Waarom in tijdsblokken? We hadden tot nu toe steeds geluk met het weer maar mocht het op deze reünie-dag nu echt eens pijpenstelen regenen dan zorgen we er graag voor dat iedereen ook droog van de BBQ kan genieten:-) Vandaar de tijdsblokken, zo is er ook bij regenweer voor iedereen voldoende ruimte in onze gezellige startent.

* Wil je echt op een ander moment eten, dan kan je je inschrijven op een ander tijdstip. Let wel: deelnemers van die periode hebben voorrang.

* Per gezin - reizigers van Family Adventure - mag je ook 5 vrienden of familieleden uitnodigen.

Check de gastenlijst op facebook

 

Praktisch

Locatie: Provinciaal recreatiedomein De Schorre - Schommellei 1 - Boom (Bereikbaarheid)

Wanneer: zaterdag 14 september 2019

Family Adventure Zomerbar: doorlopend van 12u tot 19u

De Schorre: toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang (onthaalbalie van 10u tot 17u)

Download hier alle praktische info