Boeken

Adventure cocktail

Fill 1 Created with Sketch.
Adventure Mix
Groepsreis
  • Leeftijd

    6+

  • Dagen
    8
  • Prijs
    Vanaf € 615

Proeven van alle bergavonturen

Boek deze trip

Memorabele herinneringen voor jou en je gezin

Diep in de Spaanse Pyreneeën wachten jou en je pack een onvergetelijke reis. Ontdek het beste van de bergen in werelderfgoed gebied. Raft in kolkende rivieren, daal af in een adembenemende canyon en wandel in de lucht van rotswand naar rotswand. ‘s Avonds plons je nog een laatste keer in het zwembad, terwijl je telgen zich uitleven met leeftijdsgenoten. 

Door ons geregeld
Onvergetelijke momenten, door ons geregeld
Like minded
Reis met gezinnen zoals de jouwe
Alle bergavonturen
Proeven van alle bergavonturen
Top maaltijden
3 topmaaltijden per dag
Gidsen en animatie
Nederlandstalige gidsen & animatie
Basecamp
Een basecamp om bij weg te dromen

Weekprogramma

Dag

1

Neerstrijken in Torla

Je memorabel familie avontuur start vandaag. Je komt op eigen houtje of in onze vans toe in het Family Adventure basecamp. ‘s Avonds maak je kennis met je berggidsen en reisgenoten, genietend van de sterrenhemel en een eerste culinaire hoogvlieger.

Dag

2

Maak kennis met canyoning- en touwtechnieken

Na een ontbijt om je vingers bij af te likken verkennen we het gebied, het grootste kalksteengebergte ter wereld. We zoeken een rotswand uit en leren jou en je kiddo’s werken met touwen, gordels en karabijnen. Na vandaag hangen jullie als pro’s aan een rotswand en dalen jullie gezwind richting begane grond. Het volgende streekgerecht wacht immers al.

Dag

3

Experience canyon: dring door tot in het hart van de bergen

Gepassioneerde mountaineers, in huis opgeleid, zetten je zintuigen vandaag op scherp en laten je met nieuwe ogen kijken. Samen zetten jullie je eerste stapjes in een echte canyon. We volgen de loop van de natuur, langs kabbelende riviertjes, majestueuze watervallen en kristalheldere zwemvijvers. Speels voor je nieuwsgierige 6-jarige, grensverleggend voor je tiener.

Dag

4

GPS-wandeling langs imposante bergmassieven

Jullie krijgen een gps op zak, een délicieuze lunch en duiken de pure natuur in. Laat je omgeven door imposante bergmassieven, een nieuwsgierige berggeit en voel je helemaal zen met je gezin tijdens een speelse trekking. Heb je samen de top bereikt, slorp dan even dat duizelingwekkende vergezicht op, terwijl je wolfpack roofvogels spot.

Dag

5

Explorer canyon: natuurlijke glijbanen

Een heerlijk geurende koffie, tjirpende krekels en dat wauw uitzicht over de bergen. Het wordt haast een vast ochtendritueel. Het neopreen pak hangt alvast te blinken in de zon en kruipt vandaag met jou de van in, want vandaag rijden we naar een volgende canyon. We bouwen je ervaring geleidelijk op. Daal af in de canyon en glijd langs natuurlijke glijbanen. Wie waagt de sprong en duikt in een azuurblauwe poel?

Dag

6

Raftplezier op de bergrivier

Klaar voor de volgende adrenaline rush en het king-of-the-world gevoel? Vandaag leer je de Esera rivier bedwingen. Uiteraard met je gids, die de stroom op z’n duimpje kent. In een rubberen bootje varen jullie de rivier af. Jullie leren samen sturen, peddelen en kreten slaken van plezier tijdens de stroomversnellingen. Je grenzen zachtjes verleggen of liever uitdagend? Je gids kneedt de route naar jullie voorkeur.

Dag

7

Via ferrata (of boulderen voor de kleinsten)

Langs warme rotswanden naar het mooiste uitzicht. Jij en je nageslacht willen alles een keertje zien én proberen. Langs een rotsachtige route loopt een stalen kabel waaraan je jezelf zekert. Zo kan je klimmen, terwijl je veilig vasthangt. Er is een route voor elk niveau. Over touwen overbrug je prachtige kloven en wandel je in de lucht van rotswand naar rotswand. We sluiten de laatste avond af met een heus feestmaal. 

Dag

8

Een laatste keer de berglucht opsnuiven

Met de drankjes van de avond ervoor nog in je benen, schuif je aan voor een laatste royaal ontbijt in een adembenemend kader. Gepakt en gezakt met tal van nieuwe reiservaringen zijn jullie klaar voor de terugtocht.

Op maat van jouw kids

Accommodaties

Camping

Camping

Glamping

Glamping

Hotel

Hotel

Elke accommodatie heeft z'n eigen charmes, de keuze ligt bij jou!

Leer hier de mogelijkheden kennen.

Afreisdata

Laagseizoen: 6 juli (€25 pp korting; €45 pp igv logement in hotel)
Hoogseizoen: 13, 20 & 27 juli; 3, 10 & 17 augustus

Prijzen

Op staanplaats: €665 pp (t.e.m. 11j: €640 pp)
In ingerichte tent: €745 pp (t.e.m. 11j: €720 pp)
In 4p-kamer in hotel****: €916 pp (t.e.m. 11j: €891)

Exclusief

Transport h/t naar Spanje en ter plaatse
Reisverzekering (optioneel vanaf €24 pp)

Vrijblijvend reisvoorstel

Wat is inbegrepen

Alle bergavonturen

Proeven van alle bergavonturen

In onze trips voor Adventure Mix maak je kennis met een hele reeks aan bergavonturen, zodat je alles een keertje kan proberen en beleven.

Like minded

Reis met gezinnen zoals de jouwe

We geloven dat momenten beter worden als je ze kan delen. 
Ontmoet ouders zoals jij, terwijl je telgen zich vermaken met leeftijdsgenoten.

Gidsen en animatie

Nederlandstalige gidsen & animatie

Gepassioneerde mountaineers, in huis opgeleid, begeleiden je van je eerste afdaling tot je grootste sprong. ‘s Avonds zorgen we voor onvergetelijke animatie.

Basecamp

Een basecamp om bij weg te dromen

Neem een duik in het zwembad of de rivier, of praat na over je heldendaden in de loungebar bij een fris drankje. 1001 ontspanningsopties aan je voeten.

Intro the wild

7 nachten into the wild

Back to nature, into the wild, zonder in te boeten aan comfort. Onze selectie slaapplekken zorgt voor een heerlijke nachtrust en biedt een antwoord voor elk budget.

Top maaltijden

3 topmaaltijden per dag

Lokale ingrediënten, heerlijke streekgerechten & culinaire ervaringen om je innerlijke mens te sterken & je vingers bij af te likken.

Door ons geregeld

Onvergetelijke momenten, door ons geregeld

Jullie focus? Samen ontdekken en samen genieten. Wij regelen de rest.

Optie

Neem een reisverzekering

Vallen onze activiteiten niet onder de voorwaarden in je polis voor ‘naam verzekering’, dan kan je steeds via Family Adventure een verzekering afsluiten.

Optie

Kies je vervoer

Kom met je eigen vervoer of laat je voeren in de Family vans. We vertrekken vanuit de verschillende centrumsteden en rijden je naar elk bergavontuur.

Voor wie?

Dit avontuur is er voor Adventure mixers. Perfect voor gezinnen die alles een keer willen zien én proberen. Denk aan de ultieme kennismaking met de bergen, daar waar adrenaline en natuurlijke schoonheid samenkomen.

Eenoudergezin, meeroudergezin of in een nieuwe samenstelling? Onze actieve reizen zijn op maat van families, in welke vorm ook.

Je hebt geen ervaring nodig en geeft zelf het ritme aan. Wil je een dagje overslaan? Onze gidsen kennen het gebied als hun broekzak en delen graag de verborgen parels.

Download brochure

Downloaden

Deel deze trip

Start je avontuur.

 

Boeken