Wie reist met ons

Een avontuurlijke spirit staat centraal

Voor de beperkte periode die ze vakantie hebben, willen onze Family Adventure deelnemers een unieke ervaring, écht iets samen beleven met hun kinderen. Actief zijn zodat lichaam en geest écht ontspannen, en na 2 dagen het gevoel hebben dat je er al een week bent.

Dat, en niks anders, verbindt de gezinnen die met ons op reis trekken. Traditionele gezinnen, nieuw-samengestelde gezinnen of eenoudergezinnen, ze hebben allen hun avontuurlijke ingesteldheid gemeen.

 

Familiereizen

 

Eenoudergezinnen

We kiezen er, op vraag van de eenoudergezinnen zelf, bewust voor om voor onze groepsreizen geen afzonderlijke reisperiodes voor hen in te lassen. Wat we wel doen, is een handje helpen om ook die ouders wat extra ruimte te geven om te genieten van hun reis. Tijdens de reizen naar de Spaanse Pyreneeën is bijvoorbeeld bustransport h/t mogelijk zodat de lange rit niet alleen hoeft ondernomen worden en 's avonds voorzien we 1 of 2 avonden opvang door de animator zodat ook die ouders eens kunnen 'blijven plakken.'

Van alle slag en soort

De leeftijden van de kinderen liggen behoorlijk evenredig verpreid binnen de 3 leeftijdscategorieën: 30% gezinnen met jonge kids (6-11jr), 30% gezinnen met tieners (12-17jr) en 40% gezinnen met kids waarvan de leeftijden verder uiteenlopen (6-17jr).

Het merendeel van de deelnemers komt uit Vlaanderen, maar regelmatig vinden ook Nederlanders de weg naar onze Family Adventure gezinsvakanties. De andere tongval verdwijnt in het niets wanneer de avontuurlijke spirit bovenkomt. Op een paar streekeigen uitdrukkingen na, valt de communicatie hier dus best wel mee.

 

Bekijk al onze trips